iphone 6s plus
Stofvrije cleanroom
Ervaren reparateurs
Onderdelen op
voorraad
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 6S PlusScherm vervangen€ 199
AppleiPhone 6S PlusBatterij vervangenOp aanvraag

iPhone 6S Plus Reparatie

iPhone 6S Plus scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 6S Plus gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 6S Plus snel en professioneel vervangen! Meestal ontvangt u uw toestel binnen 1 dag weer terug.

Kan ook alleen het glas worden vervangen?

Is het  alleen glas van uw iPhone 6S Plus kapot en werkt het touchscreen en de LCD nog? Bij de iPhone 6S Plus is het helaas meestal niet mogelijk om alleen het glas te vervangen. Dit komt omdat het glas, de digitizer, het LCD scherm en het front frame compleet met elkaar verlijmd zijn. De kosten om dit van elkaar te scheiden zijn hoger dan de kosten van een compleet nieuwe display module.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 6S Plus geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 6S Plus dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-8200952 of vul het reparatieformulier in.