iPhone 6
Stofvrije cleanroom
Ervaren reparateurs
Onderdelen op
voorraad
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 6 PlusScherm vervangen€ 139

iPhone 6 Reparatie

iPhone 6 Plus scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 6 Plus gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 6 Plus snel en professioneel vervangen!  U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. De reparatie duurt ongeveer een half uurtje. U kunt hier eventueel op wachten onder het genot van een kop koffie of thee.

Kan ook alleen het glas worden vervangen?

Is het  alleen glas van uw iPhone 6 Plus kapot en werkt het touchscreen en de LCD nog? Bij de iPhone 6 Plus is het helaas meestal niet mogelijk om alleen het glas te vervangen. Dit komt omdat het glas, de digitizer, het LCD scherm en het front frame compleet met elkaar verlijmd zijn. De kosten om dit van elkaar te scheiden zijn hoger dan de kosten van een compleet nieuwe display module.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 6 geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 6 Plus dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-8200952 of vul het reparatieformulier in.