skip to Main Content
iphone 8 reparatie
Reparatie in cleanroom
Ervaren reparateurs
Officiële BTW-factuur
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 8Scherm vervangenOp aanvraag
AppleiPhone 8Scherm vervangen incl. waterdicht sealenOp aanvraag

iPhone 8 Reparatie

iPhone 8 scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 8 gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 8 snel en professioneel vervangen! Bij het vervangen van het scherm van de iPhone 8, wordt de pakking die voor stof- en waterdichtheid zorgt verbroken. Hierdoor is uw toestel na een schermreparatie normaal gesproken niet meer stof- en waterdicht. Wij kunnen uw toestel opnieuw sealen. Hiervoor wordt door ons professionele apparatuur gebruikt.

Over de iPhone 8

De iPhone 8 is weer een vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7. Met o.a. een langere accuduur, draadloos opladen met Qi, en een snellere en vooral zuinigere processor heeft Apple weer wat verbeteringen door kunnen voeren. De iPhone 8 wordt geleverd in de kleuren zilver, spacegrijs, en rosé goud. De camera van de iPhone 8 heeft optische beeldstabilisatie en een resolutie van 12 Megapixels. De frontcamera heeft een resolutie van 7 Megapixels, en kan met een resolutie van 1080p (full hd) video op 60 FPS opnemen. U kunt bij de iPhone 8 kiezen tussen de 64GB en 256GB uitvoeringen.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 8 geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 8 dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-8200952 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top