skip to Main Content
iphone 7 plus
Reparatie in cleanroom
Ervaren reparateurs
Hoge kwaliteit LCD scherm (OEM)
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 7 PlusScherm vervangen€ 179
AppleiPhone 7 PlusScherm vervangen incl. sealen€ 199
AppleiPhone 7 PlusOplaadpoort vervangen € 89
AppleiPhone 7 PlusBatterij vervangen (incl. waterdicht sealen)€ 89
AppleiPhone 7 PlusCamera (selfie) vervangen € 79
AppleiPhone 7 PlusCamera (achter) vervangen € 119
AppleiPhone 7 PlusWaterschade onderzoek demontage en drogen in vacuümoven€ 49

iPhone 7 Plus Reparatie

iPhone 7 Plus scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 7 Plus gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 7 Plus snel en professioneel vervangen! Bij het vervangen van het scherm van de iPhone 7 Plus, wordt de pakking die voor stof- en waterdichtheid zorgt verbroken. Hierdoor is uw toestel na een schermreparatie normaal gesproken niet meer stof- en waterdicht. Wij kunnen uw toestel opnieuw sealen. Hiervoor wordt door ons professionele apparatuur gebruikt.

Over de iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is weer een vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 6S Plus. Met o.a. een langere accuduur, stof- en spatwaterdichtheid, een snellere processor heeft Apple weer wat verbeteringen door kunnen voeren. De iPhone 7 Plus wordt geleverd in de kleuren zilver, goud, rosé goud, zwart en diepzwart glanzend. De iPhone 7 Plus heeft een dubbele 12 Megapixel camera aan de achterkant, waarvan de tweede met telelens. De frontcamera heeft een resolutie van 7 Megapixels, en kan met een resolutie van 1080p (full hd) video opnemen. Het scherm heeft een resolutie van 1080×1920 pixels (full HD). U kunt bij de iPhone 7 Plus kiezen tussen de volgende uitvoeringen: 32GB, 128GB, en 256GB. De Accu heeft een capaciteit van 2910 mAh

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 7 Plus geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 7 Plus dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-8200952 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top